Praktische informatie

Inschrijven
U kunt alleen deelnemen wanneer u zich van tevoren via deze website hebt ingeschreven. Inschrijven is mogelijk vanaf 8 december.  Ga voor meer informatie en aanmelden naar het inschrijfformulier.

Kosten
Deelname aan de wandeling is gratis! Een vrijwillige financiële bijdrage voor gemaakte kosten is echter zeer welkom! Bij Perron-3 staat daarvoor een inzamelingsbus en er is de mogelijkheid om via QR-code te doneren. Ons meteen financieel steunen kan ook. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 56 ASNB 8832 5819 22 t.n.v. Op weg naar Kerst, waarvoor onze hartelijke dank!

Route
De route begint en eindigt bij Perron-3. Het adres van Perron-3 is Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen. Hoe de route precies loopt is nog een verrassing!

Parkeren
In verband met de beperkte parkeergelegenheid adviseren wij u om zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen.
Auto’s kunt u parkeren op het parkeerterrein bij Perron-3, bij NS-station Rosmalen of bij sporthal de Hazelaar. U wordt verzocht de instructies van de verkeersregelaars op te volgen.

Slecht weer
Ook bij natte of koude weersomstandigheden gaat de wandeling door. Zorg voor stevige schoenen, warme kleding en eventueel een paraplu. Mochten de weersomstandigheden gevaarlijk zijn (zoals bijvoorbeeld ijzel), kijk dan op deze website voor het laatste nieuws.