Inschrijven

Om wachttijden en grote drukte bij Perron-3 te voorkomen vragen wij deelnemers om van tevoren via deze website in te schrijven. U kiest daarbij voor een starttijd tussen 17.30 en 20.10 uur. Bij grote belangstelling worden nog twee tijdsloten toegevoegd. Inschrijven is mogelijk van zondag 8 december t/m vrijdag 20 december. Vrijdag 20 december om 12.00 uur sluit de inschrijving.

Melden
Wij verzoeken u vriendelijk om u 10 minuten voor uw starttijd te melden bij onze balie in Perron-3 (speciale ingang) zodat u daar uw deelnamebewijs in ontvangst kunt nemen. Dit deelnamebewijs heeft u nodig om met een groep mee te kunnen lopen. 

Niet ingeschreven
Wanneer u zich niet van tevoren via deze website hebt ingeschreven is deelname afhankelijk van de nog beschikbare plaatsen in de groepen. Het kan dan zijn dat er geen plaats is. Het maximale aantal deelnemers is 680.

Privacy
Wij gebruiken uw gegevens voor het sturen van een bevestigingsmail, de registratie van uw deelname en voor het stellen van eventuele vragen mocht ons iets niet duidelijk zijn. Uw gegevens zullen onder geen beding verstrekt worden aan derden. Na afloop van het evenement worden uw gegevens gewist.
Verder wijzen wij u erop dat tijdens de wandeling foto’s en/of video opnames gemaakt zullen worden ter registratie van het evenement. Deze beelden kunnen gebruikt worden voor promotie- en communicatiedoeleinden, zoals de website, onze social media kanalen, magazine, etc.

Bevestigingsmail
Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze mail bij u als ongewenste e-mail binnenkomt (de spam-box).  

Klik hier om in te schrijven