De wandeling

Datum & tijd

De wandeling vindt plaats op vrijdag 20 december 2024. Starten is mogelijk van 17.30 tot 20.30.

De start

De wandeling begint en eindigt bij Perron-3. Bij de speciale ingang aan de parkeerplaats heten wij u van harte welkom en kunt u bij de balie uw deelnamebewijs afhalen. In groepen van maximaal 40 personen gaat u vervolgens op pad, onder leiding van een verteller. Iedere 10 minuten zal er een groep van start gaan. Starten is mogelijk van 17.30 tot 20.30 uur. Bij inschrijving zal u gevraagd worden een starttijd te kiezen om lange wachttijden en grote drukte bij Perron-3 te voorkomen. We verzoeken u vriendelijk om u aan de gekozen starttijd te houden.

De route

De route is ongeveer 2,5 km lang. Sommige scènes vinden  in een gebouw plaats, andere onder een afdak of in de open lucht. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De hele route is goed begaanbaar voor rolstoelen. Wie redelijk goed ter been is en met een groep mee kan lopen kan zich inschrijven. Neem in geval van twijfel even contact op met de organisatie.

Wie niet in staat is mee te lopen maar wel graag iets van de sfeer wil proeven kan een bezoek brengen aan Perron-3 of de Driesprong.

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen. Het is wel van belang dat ze goed mee kunnen lopen of in een buggy zitten.
Het is leuk als uw kind een lampion meeneemt. Zo wordt de tocht nog sfeervoller!

Voorwaarden

Deelname aan de wandeling is geheel op eigen risico. We verwachten dat deelnemers zich tijdens de wandeling houden aan de verkeersregels en dat zij de aanwijzingen van begeleiders zullen opvolgen.
Honden zijn niet toegestaan omdat  we bij enkele gebouwen naar binnen gaan. Hulp-honden zijn hierop uiteraard een uitzondering.
Tijdens de wandeling  zullen er foto’s en/of video opnames gemaakt worden ter registratie van dit evenement. Deze beelden kunnen gebruikt worden voor communicatiedoeleinden, zoals de website, onze social media kanalen, magazine, etc.